maanantai 18. tammikuuta 2010

Ageilua
Juoksu loppui ja päästiin pitkästä aikaa agitreeneihin. Sara olii hieman lentoon lähtevän oloinen, mutta vain hieman, ei pahasti.


Ensin rataa, aloitettiin esteeltä nro 3. Putken jälkeen persjättö ja 6. ja 7. sekä 7. ja 8. hypyn välissä valssaus. Jonkin kerran tippui rima 5. esteellä. Se johtui myöhässä olevasta ohjauksesta ja korjaantuikin paremmalla ohjauksella. Muutenkin kun ohjaus sujui, niin koiran käännökset oli tosi tiukkia. Lopuksi rataan lisättin vielä hyppy takaakierrolla ja puomi (längillä) alkuun.Yksittäin:  • Puomia länkien kanssa. Ihan kivaa, kontaktitkin ihan jees. Ainoastaan vaan koiran mielestä kontaktilta saa poistua namin saatuaan, eikä vapautuskäskyä tarvitse odottaa...

  • A:ta myöskin. Tosi jees!

  • Keinua tehtiin ihan oikeana keinuna, mutta päät pidettiin matalilla tasoilla ja kolahdusta oli vaimentamassa tyynyt. Saraa ei liike haitannut, mutta 2on2off oli sitten vaikea. Koiraparka kun ei oikein hahmottanut mihin keinun pää loppui ja taso alkoi.

  • Pussia tehtiin namialustan kanssa. Nyt Sa tietää jo alustan odottavan ja menee pussissa pää alhaalla.

  • Rengastakin otettiin. Vauhtia oli.

  • Kepeistä tehtiin täyttä sarjaa osittaisten ohjureiden kanssa. Ekalla Sa yritti aloittaa toisesta välistä, mutta kun kerran saatiin aloitus oikein ei siinä ollut enää ongelmaa. Kuuden sarjaa tehtiin paljaaltaan.


Välillä tehtiin pikkutokoja. Eilisten vinojen perusasentojen syykin löytyi; se palkan paikka... Peruuteltiin myös. Hienoa huomata miten ylävartalolla voi ohjata koiran peruutussuuntaa!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti