lauantai 1. elokuuta 2015

Jälkikoostetta

RINNA ja DOT on syöneet taas jokusen jäljen pellolta. Vajaa kymmenen jälkeä on tehty sitten viime peltojälkipäivityksen.

Rinnan suurimpia ongelmia on kova vauhti, josta koituu muita ongelmia. Haluaisin koiran jäljestävän rauhallisemmin. Vauhdissa tarkkuus kärsii, etenkin kulmissa koira menee helposti yli. Kiireessä myös nenäkin saattaa nousta korkeammalle. Myös liina menee helposti miten sattuu. Ruokaa koiralla on ollut joko joka askeleella tai siellä täällä. Sillä ei ole ollut merkitystä, sillä Rinnahan ei kaikkea syö. Hyvässä mielentilassa se käy kyllä siitäkin huolimatta askeleet hyvin läpi. En vain tiedä vielä, millä reseptillä siihen mielentilaan pääsisi useammin.

Ilmaisut on parantuneet. Siihen on taas kaikkein eniten auttanut palkkaukseen keskittyminen. Jotenkin vaan lähden tässä aina oikomaan kiirehtien :p Nyt useimmiten koira kuitenkin tekee hyvät, suorat ilmaisut koskematta esineeseen. Sillä ei myöskään ole enää kiire jatkoon vaan se ottaa esineellä olon rauhallisesti.

Dotille tällä hetkellä haluan kasvattaa oikeanlaista asennetta. Sekin lähtee helposti sähläämään. Nyt ollaan tehty enempi vain namitettuja jälkiä. Näissä on ollut suorakulmia, mutta muuta ihmeellistä ei. Toki Dotillekin on tehty jälkiä eri pohjille ja siten saatu jälkiin jännittävyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti