maanantai 10. elokuuta 2020

Kisaamassa

Eilen kävin kisaamassa agilityä. Kisakoirana oli Dotin sisko Sindi. Edellisviikolla käytiin ainoan kerran treenaamassa. Sindi ja Dot on aika samanlaisia ohjata, joten kulttuurishokkia ei tullut. 

Sindi kisaa kakkosista ja olipa mukava päästä tekemään yksinkertaisia rataprofiileja. Tulokseksi tehtiin kaikilla kolmella radalla kympit parilla riman pudotuksella ja kielloilla (sijat 3., 1. ja 2. :D). Virheet tuli sellaisissa kohdissa, joissa ne olisi voinut sattua Dotinkin kanssa. Oiskohan ohjaajassa jotain vikaa :p Sindillä oi myös välillä äitiä ikävä, mutta hyvin tsemppasi. Sää oli helteinen, mutta oma kunto loppui vasta vikan radan loppusuoralla. Tai siinä vaiheessa ekan kerran ajattelin omaa jaksamista. Lisäksi vikalla radalla unohtui jo Sindin eri käskyt :p

Jotain tuli myös opittua. Vikan radan jälkeen huomasin, ettei ohjaaminen loppunut samanlailla virheisiin kuin Dotin kanssa. En jäänyt niitä kesken suorituksen miettimään. Pystyn siis siihen, mutta se pitää vaan saada toimimaan. 
Tänään DOT kävi taas treenaamassa agia. Tehtiin tällä kertaa hyppytekniikkana set pointia. Nostin rimaa 20-30-40 cm. Näytti paremmalta kuin viimekertainen perussarja. Juoksaria tehtiin puomin alastulolla. Hyvin sujui suorat ja käännökset niin, mutta kun tehtiin pari kertaa kokonaisella puomilla, niin osunat oli alastulon yläosassa. Sitten tehtiin vähän ohjauskuvioita parilla matalalla hypyllä ja kylläpä tuntui jo agilityltä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti