maanantai 21. helmikuuta 2022

Rallikisat

Kisattiin Rinnan kanssa rallia HSKH:n järjestämässä tuplakokeessa viikko sitten. Jännitys huonosti nukutun viikon jälkeen ei onneksi ollut huipussaan, mutta väsymys oli kova. Toki mukana oli myös yksi pieni häiriötekijä eli Ikekin lähti mukaan.


Ekalla radalla Rinna ei ollut parhaassa mahdollisessa vireessä, mutta se vire oli juuri sopiva rallyyn. Rin kulki mukana ja teki kaikki mitä pyydettiin. Se ei ollut intensiivisimmillään, mutta ei äännellyt eikä tehnyt yhtään mitään mitä ei pitänyt. Yksi ykkösen vinous ja yksi ykkösen poikitus. Lopputulemaksi tuli 98 p. j
a sijoituksena 12./38. Poistuessa kentältä Rinna päätti hypätä väliaidan yli. Tuomarin kommenteissa lukikin, ettei koira käyttäydy 12-vuotiaan tavoin :DToisella radalla mukana oli koira, joka oli vielä enemmän omassa kuplassaan... Mulle nämä on vaikeeita tilanteita. Kun koiraan ei saa yhteyttä, niin lähden varmistetaan ja liikun epävarmasti. Kerään ohjaajasta johtuvia virheitä. Valkovuokko jäi tekemättä. Käytettiin tähän kaikki kaksi uusintaa eikä siltikään onnistunut. Tästä vielä kolmosen ohjaajavirhe. Putki kutsui koiraa niin, ettei pyörähdys sivulla onnistunut kuin autettua ja ykkösen ohjaajavirheellä. Kääntymiset oli hankalia, epätahtisia. Näistä ykkösen ohjaajavirheitä. Edessä peruutuksessa Rinna lähti niin vinoon, että jäin miettimn uusimista, mutta kaikki uusinnathan oli jo käytetty. Mun miettiessä koira ehti pysähtyäkin. Pistemenetyksiä kaksi, yksi vinoudesta ja yksi pysähtymisestä. Pisteitä jäi kuitenkin 76ja sijoitus sillä 16./28. Päivän päätteeksi Rinnan eläkeikä on siis yhden ysivitosen päässä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti