keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

Ike 3 kk


Ike on edelleen hurmaava <3 Se on kiltti ja herttainen. Luonteeseen on nyt tullut herkkyyttä lisää. Liekö se kasvuvaihetta vai todellista luonnetta, saapi nähdä. Ike on edelleen ihan reipaskin, mutta mörköikä näkyy tekevän tuloaan.

Kuukautispäivän kunniaksi treffattiin muita pentueesta. Iken veli meni eläinlääkärille, joten riehunnan jälkeen pennut sai ekat rokotuksessa. Painoa Ikellä on nyt noin 8 kg.

Ike on opiskellut toimintoja tarjonnan kautta sekä poimittuna. Ike on oppinut istumaan ja menemään maahan. Kestoa ei vielä näissä ole. Käsikosketus on ollut toimiva jo eri ympäristöissä, joten sitä on voitu käyttää jo arkea helpottamaan. Perusasentojen opettelu on aloitettu etujalkatargetin avulla. Tosin tässä ollaan vasta siinä targetin tarjontavaiheessa.

Ike vaikuttaa verbaalisesti lahjakkaalta. Ei se toki puhua osaa, mutta nappaa sanoja ja yhdistelee asioita varsinaisesti opettamatta. Tiedostamatta Ike on opetettu menemään käskystä esimerkiksi petiinsä. Jossain vaiheessa vaan huomasin sen painuvan petiinsä aina tietystä sanasta.

Ike 3 kk on pystykorva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti