perjantai 30. joulukuuta 2016

Sutsisatsiaksaa

Kuva täältä.
DOTIN kanssa on käyty parina päivänä treenaamassa yllä olevaa rataa. Meidän osaamisella yhdestä radasta saa revittyä monta treeniä :p 

Ensialkuun kakkoshyppy oli jostain syytä Dotille vaikea. Se saattoi hypätä hypyn helposti edestakaisin normaalin sivekkeen kierron sijaan. Näitä pitää näköjään treenata. Toinen ongelmapaikka oli 16. putki. Dot ei osaa vielä hakea tarpeeksi hyvin pimeisiin putkikulmiin. Radassa oli monta sellaistakin kohtaa, jotka kuvittelin olen ongelmallisempia, mutta kohdista selvittiinkin ilman ongelmia. Pituuden Doo suoritti joka kerta oikein, vaikkei pituuden käännöksiä tai juuri koko estettäkään ole kovin paljoa treenattu. Hypyillä 9.-10. näytti olevan vaikeuksia saada koira tiukasti ysin jälkeen kympille ilman ylimääräisen hypyn (20.) suorittamista, mutta ei vaan Dopsin kanssa ollut ongelmia tässä kohdassa!

Tänään vaihdeltiin koiria ja kyllähän siinä Dotin menoa toisen kanssa katsellessa korostui taas mun syyllistyminen löysäilyyn ohjaamisessa. Dot on kiva, kun se kuuntelee hyvin ohjausta sekä kääntyy näppärästi. Se kuitenkin kulkee juurikin sitä vauhtia kuin sitä ohjaakin, joten oisi syytä laittaa enempi tossua toisen eteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti