torstai 13. syyskuuta 2018

Tuulia

SARA on viime aikoina tokoillut paljon. Se on ilmoitettu sunnuntaille piirinmestiksiin, joka samalla on aussieiden rotumestaruuskoe. Saralla on vahvat tokopohjat, mutta kyllä pitkä tauko teki tehtävänsä. Paikoin on nyt käytetty purkkaratkaisuja :p 

Paikallaanoloja on tehty lähinnä mielentilan kohottamismielessä koiraa tiheään palkaten tai etupalkkaa käyttäen. Samoin seuraamista on tehty paljoilla palkoilla yrityksenä saada koiraa oikeammalle paikalle taaksepäin. Luoksetuloissakin on käytetty palkan suuntaa takapalkauksen muodossa. 

Ruudun eteenmenossa Sara ei edelleenkään osaa tarkkoja korjauksia, mutta karkeat on jo olemassa. Tällä hetkellä panostetaan enemmän suoraan etenemiseen ja toivotaan, ettei korjauksia tarvita. Ohjattu nouto on kokonaisuutena ollut pahiten sujuva. Samoin tunnari on mennyt vanhoilla opeilla. Sen sijaan kaukot on Saralla hukassa. Ohjattu kiertonouto on edelleen jännitysmomentti. Näillä nyt mennään!

Syy miksi Sarpan tokoilut on kaivettu naftaliinista, on niinkin yksinkertainen, että olisin vain halunnut kokemuksen kahden koiran ohjaamisesta EVL:ssä. Rinnan tokoilut ei valitettavasti vielä kehittyneet niin paljon, että sen vieminen kehään olisi hauskaa. Rinna sen sijaan on ilmoitettu viikonlopulle rallikisoihin, joissa se korkkaa avoimen luokan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti