sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Jumissa


DOT on käynyt nyt pari kertaa petran käsittelyssä. Kun ensimmist aikaa aloin varaamaan, niin en saanutkaan aikaa tokikaan heti mahtumaan kalenteriin vaan se meni jo pidemmälle. Käsittelyväli venyi näin liian pitkäksi. Kolmen kuukauden väli on Dotille aivan liian pitkä. Sehän kävi jo ilmi syksyllä, jolloin käsittelyväli venähti samanlailla. Onneksi arvasin, ettei kertakäsittely riitä ja samalla varasin ajan parin viikon päähän. 

Ekalla kerralla Dot oli hyvin jumissa. Pitkä väli yhdistettynä liukkaisiin säihin sai sen aikaan. Etenkin  koiran lannerangassa oli jumia. Toisella kerralla koiran kroppa oli jo parempi ja jatkoon käynnit 4-6 vkon välein. Doo on nyt siinä koiran elämän vaiheessa, jossa kroppaa käytetään eikä sille anneta armoa.

RINNA oli toisella kertaa myös käsiteltävänä. Sen hoitoväli oli lähemmäs 5 kuukautta! Ikinä ei Rinnan hoitojen väli ole ollut noin pitkä, mutta ei se jumien määrässä tuntunut. Rinna ei ehkä nykyään tee enää niin paljon typeryyksiä :p

SARA lunasti voittamansa hierontalahjakortin koirahoitola Minskiksestä Kuopiossa, jossa pysähdyttiin matkalla pohjoisemmaksi. Saraa on viimeksi hoidettu syksyllä ja puolen vuoden välein hoidossa käynti on ollut sille sopiva rytmi. Tosin nyt kevätliukkaudet taisi olla Saralle ongelmallisemmat kuin aiemmin. Ei lihaksisto ole enää elämänsä kunnossa :( Saralla olikin jumia lapaluiden luona sekä lanteessa. Puolieroja oli, mikä voi viitata aussieiden tyyppileikkiin eli törmäilyyn... Jumit sai kyllä käsiteltyä, mutta Saralla oli myös hienoinen puoliero takaosan lihaksistossa. Toivottavasti jumien hoitaminen tasoittaa tilannetta.  Lisäksi tarvinnee ottaa jumppailut taas aktiivisemmin ohjelmaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti