maanantai 12. huhtikuuta 2021

Tokotoko

DOTIN kanssa on taas alettu tokoilla taas enempi. Myös ulkotreenikausi on korkattu. Parissa viime treenissä käytiin läpi liikkeitä sekä avoimesta että voittajasta liikkuroituina.

Avoimen luokan liikkeet Dotilla on aika hyvin hallussa kunhan vain häiriöt eivät ole liian suuret. Heikoimpana liikkeenä on kaukot. Dotilla on pomppukaukot ja asentoa vaihtaessa koko koira pomppaa ilmaan :p

Voittajan liikkeissä on enempi tekemistä. Voittajan liikkeistä ihan kesken on luoksetulo, ohjattu noutaminen ja kaukot. Lisäksi siellä on liikkeitä, joita on vain joskus kokeiltu kokonaisina liikkeinä. Näitä on esimerkiksi jäävät ällänä ja ruutu, josta tullaankin seuraamaan. Ällä (ja zeta) on sujuneet nyt kokonaisina yllättävän hyvin. Ruudusta seuraamaan tullessa Dot saattaa tulla kiljuen, joten tähän kokeillaan ehkä vähän palkasta luopumista. Liikkeistä tulee myös erilaisia, kun niitä tehdään erilaisina yhdistelminä. Esimerkiksi Dot ei lähtenyt ensikäskyllä ruutuun, sillä siinä matkalla oli kohta, jossa oli aiemmin tehty tunnari. Rutiinia ja tehtävien erottelua tarvitaan siis lisää.


RINNALTAKIN video seisten eteentulon opettelusta alustan kanssa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti