maanantai 2. marraskuuta 2009

Agiliitoa


Esimmäisenä muisteltiin välistävetoja. Ensin kahdella hyppyesteellä ja sitten neliönä. Kahdella esteellä molempiin suuntiin sujui hyvin, mutta neliössä vika este ei meinannut millään sujua. Syynä se etten ehtinyt tehdä ohjausliikettä ajoissa. Saatiin onnistuneita suorituksia, kun vaihdoin ohjaavaksi kädeksi koiraa vetävän käden, jolla heitin koiran hypyn yli. No mutta Sarassa on kuulemma agiainesta :)Seuraavana otettiin neljän hypyn suoraa. Kaikki sekä radalla että suoralla olleet rimat oli 55 cm. Ensimmäisellä kierroksella toisen esteen jälkeen koira ohjattiin ohjaajaan päin käännöllä takaisin lähtösuuntaan. Sitten kolmannella ja lopulta neljännellä esteellä sama homma. Ohjaukset tehtiin molemmilta puolin. Käsky (nyt se on "Kiikii") oli tärkeää ajoittaa koiran hyppäämiseen. Jonkin kerran jopa onnistuin. Kun ajoitus on kohdillaan kääntyy koira pienemmässä tilassa. Takaisin päin juostessa Sa pudotteli välillä rimoja. En antanut käskyjä, joten koira joutui liikaa vilkuilemaan minua.


Lisäksi:  • Täyttä keppisarjaa molemmin puolisilla verkoilla. Otin lähetyksiä eri kulmista.

  • Pienen pientä keinulautaa. Saralla ei ollut ongelmaa sen suhteen, vaikkakin se pamahti kovemmin kuin temppuradalla ollut.

  • Puomia ja A:ta. Kerrassaan loistavat kontaktit!


---


Kotona vielä tokoilua. Kaukoista tehtiin kaikkia vaihtoja 3-4 metristä sekä etu- että takapalkalla. Kaikki vaihdot oli onnistuneita! Hiljalleen koitetaan nyt kasvattaa matkaa. Lisäksi otettiin perusasentoja, paikallaan käännöksiä ja askelsiirtymät kaikkiin suuntiin. Erityisen huomion alla oli suorat perusasennot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti