keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Agistelut


Tällä kertaa tehtiin Anne Saviojan suunnittelemaa ykkösten kilparataa:



Ensin pätkissä. Alkuun kokeilin poispäinkääntöä toisen esteen jälkeen. Sujui sekin, mutta aika tiukka kulma tuli koiran menoon. Paremmin tilanteeseen sopi työntäminen.



Keinua edeltävän hypyn jälkeen muisin suhista ja sain koiran hyvin tulemaan keinulle. Kepeille ohjasin koiran valssilla. Kun oman liikkeen lähes pysäytti valssin jälkeen koirakin keskittyi keppeihin paremmin ja aloitti pujottelun oikeasta välistä. Saralle kärsii tehdä jo keppien jälkeen valssi, sillä sainkin koiran oikeaan päähän putkea. Tosin tarkkana saa olla etten valssilla käännä koiraa liikaa, sillä silloin se hyppäsi 16. hypyn.


Pätkissä rata siis menikin ihan hyvin, mutta rataa kokonaisena yrittäessä kisanomaisesti mulle tuli taas liian kiire ohjata, mikä näkyi rimoissa. Eka rima tippui, samoin A:n jälkeinen rima. Kepeillä yritelmä pysähtyi täysin, sillä Sa aloitti pujottelun jatkuvasti toisesta välistä. Oman liikkeen olisi pitänyt hidastua enemmän. Turha kiire pois, niin hyvää tulee.


Rinnakin oli tällä kertaa mukana. Se on itsenäinen pentu, mutta kyllä yllätti ettei sitä yhtään haitannut, kun se jätettiin yksikseen kentän laidalle. Pentunen kaiveli vaan siellä kuoppaa ja välillä nukkui! Pikkasen Rinnakin pääsi hommailemaan. Tehtiin putkea, joka sujuu nyt täysimittaisena suorana. Lisäksi tehtiin parit luoksetulot leluun kiinni sekä leikittiin paljon kahdella lelulla. Rimpsis leikki lähes yhtä hyvin agikentän laidalla kuin olohuoneessakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti