perjantai 23. heinäkuuta 2010

Purinalla


Otin molemmat koirat mukaan, Rinnakin siis ensikertaa Purinalla. Ensin Rinnalle monen lelun leikkiä. Sillä kun on tapana omia leluja, joten leikitään paljon usealla lelulla yhtäaikaa. Pentu leikki hyvin vieraassa ympäristössä, tapporavistelikin leluja. Ja ekaa kertaa toi niitä myös minullekin! Sinänsä ei kyllä yllätä, että pentu leikkii niin reippaasi vieraassakin paikassa, sillä meille tullessaan se aloitti lähes hetimiten leikin Saran leluilla ;) Otettiin myös maahanmenoja. Hyvin se "tipahtaa" namin perässä. Agilityuraakin aloiteltiin ja pentu sai tehdä lyhyttä putkea. Sitä se menikin ihan omin toimin. Hallitusti sain sen menemään putkea heittämällä lelua putken läpi. Lisäksi ohjasin pentua juoksemaan siivekkeiden välistä (ei rimoja).


Sarpsa kertasi kontaktiesteitä ja keppejä (eli kaikkea niitä, missä pystyin kantamaan pentua samalla sylissä). Ennen lähtöä käytiin vielä hallissakin. Sielläkin pentu kulki rohkeasti häntä pystyssä. Kotimatkalla bussipysäkillä Vihdintien varressa otettiin vielä maahanmenoja Rinnalle. Hyvin se keskittyy noinkin suuressa häiriössä! En vaan tiedä pitäisikö maahanmenotreenit pistää heti alkuunsa jäihin, sillä suurin osa niistä on pentumaiseen tapaan lonkka-asentoja. En haluaisi liiaksi vahvistaa niitä ja kunhan pennen kroppa kehittyy, niin asennoistakin tulisi useammin siistimpiä. Toisaalta myöhemmin voi karsia ne hirveimmät poies.


---


Päivemmällä tavattiin naapurin 3-kuinen sakemannin pentu. Se oli Rinnasta aika pelottava. Sarasta se oli ällöttävä, kuten pennut yleensäkin on, Rinnakin. Tosin jo eilen todistin Saran ja Rinnan yhteistä lelun revintää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti