tiistai 27. toukokuuta 2014

Maanantaita

RINNAN aksoissa oli vika kerta ennen kesätaukoa. 


Rinna oli kivana! Kakkosen päällejuoksussa se lähti omille teilleen, jos en kunnolla ottanut sitä hypyn ylitse. Kutosen jälkeen tein persjätön ja seiskalle valssaus. Valssauksen ajoitus oli pielessä, mutta korjasin kun näytettiin miten se menee. Ysille jälleen valssaus. Keppien jälkeen koira haltuun ja yhdelletoista jaakotus. A:lle mennessä koira meni putkeen, jos en kunnolla käskyttänyt sitä. Mukava kuitenkin huomata, että kunnon käskytyksellä sain sen putken sijasta kontaktille. Putken jälkeen kokeilin leijeröintiä hypylle + puomille, mutta Rin ei vielä ymmärtänyt moista.

HAU:n tokoissa oli Sirkeä. Rinnan kanssa tehtiin pk-tottis mininä. Matkat oli hieman lyhempiä, sillä tilaa ei ollut. A-estettä ei myöskään ollut. Eikä ammuttu. Rinna kitisi aika paljon siellä täällä. Seuruussa se oli kuitenkin kuta kuinkin oikeassa paikkaa ja piti kontaktia. Henkilöryhmä oli ok. Käänöksissä ja pysähtymisissä varmistelen liikoja. Pitäisi vain mennä reippaammin. Istuminen oli hyvä. Jäävät juoksusta valuvia ja ekassa luoksetulossa koira yritti suoraan sivulle, mutta korjasin sen. Toisessa annoin suorilta avut eteen. Tasamaanouto 2-kiloisella oli hyvä. Hyppynoudossa koira kiersi takaisin. Otin sen uusiksi ja nyt koira tuli hypyn kautta takaisin. Eteenmeno oli hyvä, joskin seuruussa en meinannut millään saada koiraan kontaktia.

Kokonaisuutena siis ihan ookoo. Treeniä vaan sinne tänne ja toivotaan oikeaa asennetta sekä koiralle että ohjaajalle. 

Loppuun tein vielä hypyn paluuta. Ekalla koira kolautti ja tiputti kapulan. Parilla seuraavalla se hyppäsi ongelmitta. Tehtiin vielä viitisen minuutin paikkamakuu, jossa olin piilossa. Aika alussa Rin meni lonkalleen, mutta piti sen asentonsa.

SARA teki pää maassa makuita. Se kestää paljonkin häiriöitä, mikäli olen näkösällä. Mun mennessä piiloon joudun pariin kertaan käskyttämään päätä maahan ennen kuin pääsin piiloon asti. Pää nousi myös kertaalleen neljän minuutin makuun aikana. Lisäksi se nousi lopussa mun kehuessa koiraa. Lisää treeniä siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti