maanantai 11. elokuuta 2014

Juosten kustu

Perjantaina treenattiin viestiä. Koirat juoksi vuorotellen, RINNA toisena. Vein koirat B:lle n. 300 metriin, josta lähetin ne A:lle. Jälkeä tein n. 150 metriä. Siitä eka satanen oli suota ja loput nousevaa kalliota. Koirat juoksi B-A-C-A. Mun päästä Rinna lähti molemmilla kerroilla huonosti. Se suunnilleen käveli parikymmentä metriä ja kääntyi takaisin. Uudella käskyllä koira juoksi A:lle asti. Pidin sitä melko pitkään perusasennosssa ennen lähetyslupaa, johtuikohan siitä? Inkan päästä koira oli kyllä lähtenyt hyvin.

Viikonloppuna kumpikin koira pääsi kirmailemaan I-HAH:n agikisoihin, vaikkei lajia hirveästi ole treenattukaan viime aikoina. Itse asiassa en edes muista milloin Sara olisi viimeksi aksannut :p Molempien kanssa juoksin kaksi rataa. Ja yllättäen yhtään nollaa ei tehty :p RINNAN ekan radan keskeytin jo muutaman esteen jälkeen rimojen ropistessa. Koiran mielentila oli väärä. Väärä mielentila johtui jo tapahtumista ennen rataa. Annoin sen keulia liikaa ja se sai vetää lähtöönkin. Ennen toista rataa pidin koiran kurissa ja nuhteessa sekä vein sen hallinnassa lähtöön. HYL tuli koiran mentyä väärään päähän putkea ja sen jälkeen ohjaus vähän lässähti, mutta vire pysyi hanskassa koko radan ajan.

SARAN agiradalta tehtiin vitonen riman pudotessa, kun olin koiran tiellä. Vitosella sijoituttiin 10./46. Etenemä oli 4,16 m/s. Hypärillä koira kielsi muutamalla esteellä, kun en ohjannut sitä loppuun asti. Kieltoja tuli HYL-merkinnän verran. Treenaamaatomuus näkyi mun osaamattomuutena ohjauksessa :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti