maanantai 1. toukokuuta 2017

Voittamassa

SARAN kanssa käytiin korkaamassa rallyn voittajaluokka LÄGI:n tuplakisoissa Lohjalla vappuaattona. Ja taas jännitin ihan hirveesti. Toivoin, että yöllä olisi satanut lunta niin paljon, ettei kesärenkailla olisi ollut ajamista, mutta ei :p Sössin suorituksia taas, mutten kuitenkaan sössinyt niin pahasti etteikö tuloksia olisi tullut. Muistin hengittää enkä pyörtynyt. En unohtanut kytkeä koiraa ja muistin odottaa tarpeeksi kauan ennen poistumista käytösruudusta. Siinä oli tavoitteiden täyttymistä jo tarpeeksi.


Ekalta radalta tehtiin -17 pistettä, kaikki mun aiheuttamia :p Rata alkoi heti koiran ääntelyllä. Lopetin hengityksen pidättämisen siihen ja muisin hengittää niin koirakin hiljeni. Liikkeestä seisomisessa meni -1 p. ohjaajan virheestä. Tein kuviot väärässä kohtaa kylttiin nähden. Spiraalissa menin sekaisin ja siinä kartiokin kaatui. Uusin sen. Tästä kaiken kaikkiaan -6 p. Lopussa annoin väärän käskyn edestä sivulle siirtymisessä, mutta onneksi vartalon eleet näytti toisin ja koira teki kuten kyltissä luki, tosin epäselvästä ohjauksesta johtuen puolittaisesti ja äänellä. Tässä pyysin koiraa korjaamaan perusasennon suoraksi enkä jaksanut uusia, joten tuplaistumisesta lähti -10 p. Käytösruudussa koira meinasi mennä jo alkuun maahan enkä sen jälkeen korjannut asentoa vaan koira jäi vajaaseen istumaasentoon. Ajanotto ei ollut alkanut vielä siinä vaiheessa, joten ei tullut virhepisteitä siitä. Lopputtuloksena kaikestä huolimatta VOIHYV 83 pisteellä.Toista starttia odoteltiin parisen tuntia. Mun hermorakenteelle oli parempi kisata kaksi kisaa samana päivänä, en jännittänyt niin paljoa enää ja ihan viihdyin kehässä. En vaan ole vieläkään lukenut sääntöjä tarpeeksi hyvin ja yllätyin jo kolmoskyltillä sellasesta kuviosta, jota en tiennyt voittajassa olevan :p Uusinnalla poispäinkääntö onnistui. Tämän lisäksi yksi virhepiste tehtiin spiraalissa ja juoksusta normaaliin hiljensin jo ennen siitä kertovaa kylttiä. Tältä radalta toinen VOIHYV 95 pisteellä.


Mestariluokan kuvioiden lisäksi treenattavaksi etenkin vielä oikean puolen perusasento (vino), edestä sivuille siirtymät (epävarmat) ja ne puolta vaihtavat käännökset!

2 kommenttia: