maanantai 30. huhtikuuta 2018

Vähän vajaata

Sunnuntaina SARA kisasi rallya.Mua jännitti ihan hirveesti, mutta silti pää pysyi kasassa ja olin tietoinen tekemisistäni. Saraa pidin autossa, kunnes pystyin keskittymään koiraankin. Sarppa oli koko ajan hyvällä mielellä. Miinuksia tuli kyltiltä 6 eriaikaisuudesta (-3). Käännös tehtiin kohti putken suuta ja varoin liikaa sitä. Kyltillä 11 Sara meinasi istahtaa kesken käännöksen. Tästä epätarkkuudesta miinusta (-1) sekä askel sivulle oli vino (-1) kyltillä 18. Siinä kaikki miinukset. Jopa radalla ollessa huomasin kaiken muun paitsi kyltin 11 melkein istumisen. Olen siis kehittynyt! Tulokseksi MES95 ja yksi kiinnitys lisää valioon. Yhtä uupuu siis.
DOTKIN on kisaillut aksaepiksiä. Torstaina käytiin huononmielenkisat ja tänään hyvänmielen. Torstaina epähuomiossa tyhjensin taskusta nampat ruokakuppiin ennen radalle menoa. Dotin mieli kilahti tästä ja radalla se räiski vaan menemään. Radan onnistuminen oli kepit, jotka onnistui kertaalleen. Ei kuitenkaan toiseen kertaan, kun Doo ei kestänyt keppi jälkeistä valssausta.

Tänään kisattiin gamblersia. Gambler-osuus ei nyt onnistunut, eikä se osanut hakea kepeillekään kovasta vauhdista, mutta juoksarit puomilla oli tosi hyvät! Josko vihdoin työ alkaisi tuottaa tulosta! Dot sijoittui toiseksi, sillä luokassa ei ollut kahta enempää osallistujaa :p


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti