perjantai 1. kesäkuuta 2018

Kuntoilua

Auton mentyä rikki ollaan päästy taas pyöräilyn makuun. DOT on ollut ihan sinut pyörän kanssa alusta lähtien. Se on kyllä jännä elukka, välillä se on lähes hysteerinen ja välillä taas niin lungi. Sen eka pyöräilyreissu oli 10 km jälkitreeneihin ja toiset 10 km takaisin. Dot on nyt paristi käynyt treenaamassa EPK:n peltojälkiryhmässä. On ollut hyvä saada säännöllisempää treeniä muiden silmien alla. Dotilla on edelleen keskittymättymyyttä jäljestäessä. Katkoksia on edelleen. En osaa sanoa johtuuko ne ulkoisista vai sisäisistä häiriöistä. Herkkää kuitenkin on. Dotin ilmaisut alkaa kuitenkin vähitellen luonnistumaan. Niiden kanssa se tosin hätäilee ja menee helposti ilmavainulla lopun. Liinan käytöstä saan edelleen kuulla :p


Pyöräilyn lisäksi Doo on loistanut juoksukaverina. Se kulkee näppärästi vierellä vetämättä. Doo onkin nykyään varma juoksukaverivalinta. Mulla on liian huono kunto Rinnan kuntoon verrattuna. En pysty juoksemaan sen kanssa, sillä mun tekniikka pettää koiran vetäessä.

RINNA ei siis enää ole päässyt juoksulenkeille, mutta pyörällä sitäkin on nyt juoksutettu. Se piti taukoa pyöräilystä viime vuoden. Toissa vuonna pyörä kaatui pariin otteeseen koiraan päin. Koira ei jäänyt alle eikä siihen sattunut, mutta trauma tuli. Pyöräillessä Rin väisti pyörää ja veti vinossa. En halunnut koiralle toispuoleisuutta, joten pidettiin taukoa ja oli tarkoitus totuttaa koira taas uudestaan pyörään. Ei kuitenkaan totuteltu vaan aika teki tehtävänsä ja koira juoksee taas suorassa asennossa vierellä. Sen verran tauko on vaikuttanut, ettei koira juokse enää laput silmillä. Se huomaa muut ja nostaa turhaan kierroksia vastaantulojoista. Uskon, että kun taas rutiinia saadaan pyöräilyyn, niin koirakin uppoaa taas juoksukuplaansa.... SARA on juossut siinä mukana. Sillä ei ole mitään vetovastuita vaan se on pääasiassa saanut olla irti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti