sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Aivohikiä

RINNA on treenaillut esimerkiksi ohjattua noutoa ja lisää saa treenata. Rinnalla hajoaa pakka usein tässä liikkeessä. Viime treeneissä tehtiin kuuntelua. Koiraa vähän hetsattiin kapuloille ja silti piti tehdä merkkiä. Videoilla treenin kehitys.
Lisäksi saisi enemmän treenata eri kohteille toisia toimintoja. Rinnalla on nimittäin taas noussut korkeat odotukset tokon rekvisiitoista. 

DOT on tehnyt myös kuunteluja. Nyt tehtiin noudosta jatkoja kiertoon. Tässä huomasi, ettei noudon jälkeen ole treeneissä hirveästi variaatioita ollut. Kapulan kanssa Doo on joutunut kyllä tekemään erilaisia asioita, mutta suoraan noudosta kapulaa luovuttamatta harvemmin. Nyt tämä näkyi kapulan pyörittelynä ja ääntelynä, kun käännyinkin kohti kierrettävää kartiota. Meinasi koiralla mennä pasmat sekaisin!

  
Dot on treenannut myös ruutua. Vähemmän on tehty vielä paikan korjauksia. Nyt kokeilin ja jonkinlainen käsitys Doolla ehkä on ruudun paikasta. Tosin koiran korjaaminen taisi vähän saada koiralle sijaistoimintaa aikaiseksi (haistelu), mutta ehkä se siitä, kun otetaan nämäkin enempi ohjelmistoon.       


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti