maanantai 25. marraskuuta 2019

Dotin v-loppu

Lauantaina DOT kisasi rally-tokoa Raaseporissa. Dot kisapaikalla käyttäytyi hillitysti ja hallitusti. Se oli koko ajan käskyn alla tai hallinnassa muuten. Toki jouduin itse olemaan tietoinen ympäristöstä koko ajan, ettei koiralle tule tilannetta, jossa se kokee mahdollisuudekseen rähistä. Olin ottanut Dotin hyvissä ajoin halliin olemaan ja se vaikutti mukavan keskittyneeltä ja seesteiseltä, sitä se ei kuitenkaan ihan ollut. Radalla teknisesti koira teki hyvin töitä, mutta mielentila ei ollut hyvä. Se vinkui paljon :( Itse ehkä edesautoin tätä kyttäämällä koiraa ja olemalla hektinen. Yritin pysähtyä hengittämään kylteille, mutta liian kiireellä menin.



Pisteitä meni yksi kyltillä 2 varmaan käsikosketuksesta (-1 kontr). Toinen meni täyskäännöksessä kyltillä 10 koiran käännyttyä liikaa ja jäätyä perusasentoon selän taakse (-1 vino). Lisäksi kaksi pistettä vähennettiin ääntelyn takia :/ Pistesaalis oli siis 96 ja sillä voitti luokan.


Sunnuntaina kisattiin sitten agia I-HAH:n kisoissa Ojangossa. Slovakialainen Pavol Vakonic oli tehnyt mielenkiintoisia ratoja! 



Ekalla radalla jaksoin keskittyä ja tehtiinkin voittava nolla! Se takoittaa siirtoa kolmosiin :) Nykyään saa jatkaa vielä kisaamista kakkosissakin, mutta luulen, että nyt lähdetään hakemaan treenilistalle jatkoa kolmosista seuraavan kerran. Tälle päivää olin ilmottautunut kahdelle radalle, joten käytiin vielä kokeilemassa toistakin Pavolin radoista. Siinä tehtiin HYL Dotin napattua väärä este välissä. Puomilta poistumiskulma olisi ollut hankala, joten annoin koiran painella vielä lopuksi suorinta reittiä maaliin. Treenilistalla on jo tämänkin radan innoittamana kepit ja puomi ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti