maanantai 9. marraskuuta 2020

Koepäivä

Sunnuntaina oli vähän liian jännä päivä. Luulisi, että kokeista jännittäminen loppuisi joskus, mutta ei, jännitin taas aivan kamalasti. Se tiesi huonosti nukuttuja öitä ja migreenilääkkeitä edeltävät vuorokaudet. Aamulla suunnattiin HSKH:n rallykokeeseen RINNAN kanssa.

 


Rinna oli hyvällä mielellä ja se teki hyvin töitä. Sille tuli yhden pisteen miinukset vinouksista oikealla puolen seuratessa spiraalissa ja peruutuksesta vasemmalla. Näissä Rinnan on vielä vaikea pitää oikeaa seuruupaikkaa. Lisäksi tuli kontrollinpuutemiinukset eteentulotehtävässä ja spiraalissa. Rinna taisi olla liian liki. Sen sijaan ohjaajasta johtuvia miinuksia tehtiin paljon :p Istuin koiraa kolme (!) ylimääräistä perusasentoa. Näihin käytettiin molemmat uusinnat ja kun nekään ei riittäneet niin otettiin vielä kymppi viimeiseltä kyltiltä. Pisteitä jäi kuitenkin jäljelle 77 ja se tiesi koularia Rinnalle! Suoritus on nähtävillä striimin tallenteesta kohdasta 47.36.

 


Illalla suunnattiin samaan paikkaan DOTIN tokokokeeseen, jossa tuomarina oli Kaarina Pirita. Dot on aika tarkalleen kaksi vuotta sitten ollut viimeksi kokeessa ja edelleen mentiin alokasluokkaan. Keväällä olin ilmoittanut koiran jo avoimeen, mutta korona perui kokeen. Päätin kuitenkin pitää koiran vielä alokastasolla. 

Dotin koe jännitti etukäteen eniten. Kuitenkin koepaikalla jännitys hävisi ja kehässä oli mukavaa. Dot oli oma äänekäs itsensä. Sen kaikki pistemenetykset johtui kaikki ääntelystä :p 
 

Videolta meno näyttää tosi kivalta ilman ääniä :p Teknisesti on kuitenkin vielä työstettävää. Etenkään kaukojen tekniikkaan en ole tyytyväinen. Mielen puolella hommaa riittäisi varmaan enemmänkin, mutten tiedä miten tuon ääntelynä saisi kuriin. Selkeästi sosiaalisen palkkauksen pyörähdykset oli Dotille liikaa. Eli kokeillaan ilman niitä. Lisäksi toki sitä palkkaamattomuutta tarvii tehdä enempi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti