sunnuntai 17. tammikuuta 2021

Fyssari kolmelle

Koirat kävi Petran hipsuteltavina perjantaina.

RINNA oli muuten hyvässä kunnossa, mutta oikean etujalan käsittelystä se ei pitänyt. Rinna on viime aikoina nuollut sen jalan rannetta. Varsinaisesti mitään ei käsiteltäessä löytynyt, nivelissä ei ollut rutinaa eikä varsinaista jumia ollut, koira vaan reagoi käsitelyyn koko jalan alueelta. Seurataan tilannetta nyt käsittelyn jälkeen. Voi olla, että kovalla kropan käytöllä alkaa kehittyä vaikkapa nivelrikkoa. Rinna on aloittanut vähän aikaa sitten taas nivelvalmisteet. Se on käyttänyt koko ikänsä niitä kuuriluontoisesti, mutta nyt taidetaan ottaa ne jatkuvaan käyttöön. Kokeillaan myös vaatetusta ainakin nyt kovemmilla pakkasilla.

SARA sai ensin akupunktiota. Ikä näkyy kropassa ja liikkumisessa. Sara on ilmaissut, ettei pidä takatassujen koskettelusta, kun niistä putsataan lunta. Käsiteltäessäkin se kipristeli varpaita. Kipristelyt jäi fyssarin pöydälle eikä koiraa ole enää tassuihin koskeminen niin haitannut. Saralta löytyi toinen patti oikealta takareidestä. Seurataan tilannetta.

DOT oli ihan ok kunnossa. Pientä jumia siellä ja täällä niin kuin aina. Dotille seuraava käynti kuukauden parin päästä, Dot kun on tasaisesti jumiutuvaa sorttia. Samalla Saralle taas akupunktiot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti