lauantai 11. syyskuuta 2021

Koomaa

RINNA kävi kisaamassa rallia Mäntsälässä elokuun lopulla snaitserien rotumestiksissä


Rinna oli vähän tavoittamattomissa kehässä. Se teki, mutta ei ollut läsnä. Edellisten kisojen jälkeen ei juurikaan ehditty treenailemaan. Rinnalle pitäisi tehdä riittävä määrä palauttavia treenejä kisojen välissä. Tämä samahan tuli ilmi niin tottiskentillä kuin tokokehissäkin. Rinnalle ei sovi liian tiheä kisaaminen. Toivoin rallyn vaihtelevat radat tuovan tähän poikkeuksen (vrt. tokon ja etenkin tottiksen kaavamaisuus), mutta ei ehkä sittenkään.

Kaikki eteentulot (kyltit 2 ja 10) oli liian tiiviitä. Näistä -1 kontrollivirhettä, vaikkei koira koskenutkaan minuun. Kontrollivrhe -1 myös houkutuksesta, jossa kyllä allekirjoitan koiran painamisen ja ohjaajan liikkeen estämisen. Tulppaani jouduttiin uusimaan. Tässä on tarkkaa käskytyksen ja oman liikkeen ajoitus. Tässä olisi siis vielä treenattavaa. Toistolla onnistuin. 
Hyppyjen väliseen peruutukseen en saanut Rinnan ei rintamasuuntaa suoraksi. Jäin sitten pohtimaan uusintaa, oliko koira liian vino? No ei olisi ollut, mutta itse tein siinä ajatuksissa pysähtymällä sen -3 pisteen arvoisen ohjaajavirheen :p 

Pisteitä jäi siis 90. Sillä sijoittui toiseksi.


Toisiksi paras snautseri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti