maanantai 8. helmikuuta 2010

Agistelut


Alku meni koiralla vähän rallatellessa. Onneksi tehtiin yksittäisiä esteitä, niin liika into ei haitannut. Yksittäin siis:  • Längellistä puomia.

  • Täyttä keppisarjaa täysillä verkoilla ja täysini ilman niitä. Pari ekaa kertaa ilman verkkoja oli vähän ongelmallisia, mutta sitten alkoi sujumaan.

  • Keinua. Sen molemmat päät oli matalilla tasoilla ja ääntä vaimentamassa oli tyynyt. Otin jo tyynytkin pois, eikä kolahdus Sarpsaa näyttänyt haittaavan.


Kokeiltiin ottaa etäisyyttä koiraan eri sivuetäisyyksin ja myös ohjata koiraa omalla (vartalon) kulkusuunnalla oikeaan suuntaan. Kuvassa ohjaaja katkoviivalla. Sara lukee hyvin kroppaa ja sen kanssa kärsii ottaa mukavasti jo etäisyyttäkin.Lopuksi tehtiin vielä seuraavanlaista rataa:Kokeilin kolmea eri tyyliä ohjauksessa. Ensin ohjasin 4. esteen tavallisella takaakierrolla ja 5. esteelle mentiin poispäinkäännöllä. Toisella kertaa valssasin 3. ja 4. esteen välissä ja käänsin sylkkärillä 5. esteelle. Kolmannella siirryin putken puolelle ohjaamaan. 3. ja 4. mentiin valssaten ja 5. esteelle ohjasin takaakierrolla. Saran kanssa toimi kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti