perjantai 26. helmikuuta 2010

Treeniä pukkaa


Tehtiin ruutuja ja luoksetuloja sekaisin. Luoksetulojen pysäytykset Sa teki niinkuin pyydettiinkin, ne oli hyviä. Ruutuunkin koira juoksi vauhdilla ja pysähtyi näpsäkästi. Mun käskytyksessä on edelleen parantamisen varaa (etenkin kun ruudussa ei ole nauhoja). Kääntöpaikalla oli vähän vilskettä ja saatiin mukavasti häiriöitäkin.


Metsässä tehtiin oman tunnarin piilotteluja pari kertaa. Ne oli liian helppoja, koiruus löysi kapulan nopsaan. Tuonnit meni pureskellen, vaikka niitä pitotreenejä onkin tehty ahkeraan sisällä. Lisäksi tehtiin esineruudun talvivariaatiota. Näitä ollaan tehty ennenkin. Eli alkuun vein polkua pitkin koiran nähden esineen ja lähetin koiran hakemaan. Vaikeutin sitten ja pudotin esineen koiran huomaamatta kulkiessani. Nyt kun Saran irtoaminen on kunnossa olen alkanut piilottaa esinettä koiran huomaamatta. Tällä hetkellä tilanne on se, että koira lähtee vauhdilla kauas (juoksee satasenkin) ja paluumatkalla vasta avaa nenänsä.


---


Ilmoitin Sarpan ensimmäiseen voittajan kokeeseen. Kuukausi on aikaa, mutta tuskin saadaan kaikkia liikkeitä (kaukot!) aivan kisakuntoon. Lähinnä haetaan kisakokemusta voittajasta, mutta jokin tuloskin olisi mukava. Treenata siis pitäisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti