lauantai 27. helmikuuta 2010

HSKP:n vapaavuorolla  • Ensialkuun puukapulan pitoa. Hienosti se pitikin, siinä ei ole ollut ongelmaa. Sitten hyppynoutoa. Otettiin myös vinoja heittoja, ei ongelmaa. Sar hyppeli edestakaisin omatoimisesti myös palkkanarupallon kanssa. On vissiin kivaa ;D

  • Tunnarillakin pitoja. Sujui yhtä hyvin kuin olohuoneessakin. Pitoja pitäisi tehdä paljon eri ympäristöissä, jotta saadaan pureskelut pois. Piilottelin sitten tunnarikapulaa hiekkaan. Koiruus etsi jonkin aikaa ja löysi, ehkä vähän liian helposti kuitenkin. Toisella kertaa oli väärät esillä ja oma piilossa. Nyt Sa joutui etsimään kunnolla ennen kuin löysi. Se kävi väärätkin moneen kertaan läpi, muttei kuitenkaan koskenut niihin.

  • Ruudussa koiruus ei ollut alkuun lainkaan mukana. Ekoilla lähetyksillä se juoksi ruudun viereen ja painoi nenänsä maahan. Siinä oltiin juuri äsken piiloteltu tunnaria, heh. Näyttöruudun jälkeen homma alkoi sujumaan. Sa juoksi vauhdilla ruutuun, jossa sain sen pysäytettyä joka kerta hyvään kohtaan. Pari kertaa käskin maahankin, hyviä nekin. Otettiin lähetyksiä myös toiselta sivulta lähempää (seinä tuli vastaan). Yleensä lähempää lähettäessä Sa hakeutuu helpommin reunapaikoille, niin teki nytkin. Lähilähetykset voitaisiin jättää ohjelmistosta poies. Otettiin myös loppukaaviota. Ruudusta kuului pientä piipitystä, joten jatkoin kaavion kävelyä uudestaan ja uudestaan kunnes piipitys loppui ja kutsuin koiran seuraamaan.

  • Paikkallaaolot tehtiin sekä istuen että maaten. Istumisessa jäin näkösälle koko 2-minuuttiseksi. Vieressä tehtiin ruutua ja seuraamista. Häiriöistä huolimatta Sa piti hyvin kontaktin, vain pari kertaa jouduin huomauttamaan siitä. Kontaktitreeniä tehtiin myös perusasennossa. Viisiminuuttisen makuun ajaksi menin piiloon. Sa oli kertaallen alussa valahtanut lonkalle ja pysyi lonkka-asennossa loppuun asti. Myös pari kertaa se oli vilkuillut ympäriinsä, muuten makuu oli aivan priimaa.

  • Lopuksi tehtiin vielä kaukoja. M-i-, i-m-, m-s- ja i-s-vaihdot tehtiin n. 15 metristä. Ne oli loistavia. S-m-vaihdoissa oli väliä pari kolme metriä. Nekin sujui loistavasti. Samoin loistavasti sujui metristä parista tehdyt s-i-vaihdot. Kerrassaan loistavaa!


---


Vapaavuorot siistyy perjantaialkuiltoihin. Päästään siis entistä vaikeammin paikalle :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti