sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kuplassa


Kirkkonummen Kennelkerho järjesti kaksi agistarttia kakkosille Masalan lämpimässä kuplahallissa. Tuomaroimassa oli Ritva Herrala.


A-rata:



Rata oli ihan kiva, helppo. Sara kuitenkin suoritti rataa erilailla kuin olin kuvitellut. Lähdössä koira nousi, enkä tajunnut käskeä sitä uudestaan istumaan. Kolmannella esteellä oli kielto lähellä (ihme ettei tullut?). Hypyillä 14.-15. tuli vähän liian laajaa kaarretta (putki kutsui) ja vikasta putkesta ulos tullessaan koira teki ylimääräisen pyörähdyksen. Kontaktien alastuloilta Sas varasti, vaikka käskytin pysähtymään. Tuohon pitää kiinnittää treeneissäkin huomiota, sielläkin se on alkanut tekemään juoksukontakteja. Kaikesta huolimatta kuitenkin -10,34 (etenemä 3,93 m/s) ja sij. 2./36. Eli toinenkin LUVA.


Video.


B-rata:



Toka rata oli parempaa menoa :) Koiruus kuitenkaan ei kestänyt takaaleikkausta A:lla ja siitä harmillisesti kielto. Päätin sitten pysäyttää oikeasti koiran puomin alastulolle. Se onnistuikin vähän liiankin hyvin :p Tulokseksi siis av -6,89 (etenemä 3,48 m/s), rv 5 ja sij. 14./33.


Video.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti