tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kesäkauden korkkaus


Agilityn parissa pyörähti kesäkausi käyntiin. RINNAN treenit on edelleen tiistaisin samalla porukalla. Merkittävä muutos on se, että Kristiina Henriksen tulee vetämään ryhmää :)


Tiistaisissa Rinnan treeneissä tehtiin paljon asioita. Kontakteista tehtiin puomia ja keinua. Puomin lauta oli nostettu kahden ison pöydän päälle ja siinä tutustuttiin korkeuteen. Rinna rallatteli tuttuun tapaansa lankkua edestakaisin. Alastulon 2on2offia kertailtiin erikseen. Namialusta oli käytössä ja Inka kävi sitä täyttelemässä. Hienosti Rin haki suoraan asentoon välittämättä minun sijainnista :) Keinun kanssa tutustuttiin ensin paukkeeseen. Inka paukutteli keinua eikä Rinnaa se haitannut. Sitten keinua siten, että Inka laski keinun alas pennun edetessä lankulla. Sain pitää pannasta kiinni, sillä vauhtia olisi ollut muuten liikaa.


Kepeillä otettiin ekaa kertaa verkot mukaan. Ensin Rin olisi hypellyt verkkojen yli suoraan palkalle. Tämä estettiin laittamalla pentu hihnaan. Tämän jälkeen sujui ilman hihnaakin. Keppien alkupäässä oli vaikeuksia, mutta keppien edetessä löytyi rytmi ja penne pujotteli kivanoloisesti :)


Lisäksi tehtiin hyppytekniikkana set pointia. Riman ollessa alhaalla Rinna ei paljoa hyppäämiseen panosta, mutta parantaa kun rimaa hieman nostaa. Pussiakin tehtiin pariin kertaan. Se oli aika vauhdikasta.


Lopuksi vielä kahdella vierekkäisellä hypyllä "rataa". Rimat oli matalimmissa pidekkeissä ja hyppyjen takana oli kutsuvasti putki. Nimenomaan oli tarkoitus treenata sitä, ettei putkeen mentäisi eikä Rinna mennytkään sinne kuin kerran ja senkin kerran ollessaan "vapaalla". Vierekkäiset hypyt oli haasteellisia, sillä Rinna ei oikein hae vielä hyppyesteitä. Toisesta se tulikin alkuun aina vaan ohi. Tehtiin takaperin ketjuttamalla ja penne alkoi hyppäämään molemmat esteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti