torstai 28. maaliskuuta 2013

Aksaa

Rata SARAN treeneissä:


Alussa peitin koiran näkymät oikeaan putkipäähän ja se kurvasi selän takaa putkeen väärästä päästä. Piti olla liikkeessä, muttei liikkua niin pitkälle, että peitti putken suun. Hypyillä 7.-9. kokeilin eri ohjaustyylejä. Perusohjauksella kaarre levisi. Valssaamalla oli parempi, mutta persjätöllä oli paras. Pituutta Sara ei osaa tarpeeksi hyvin. Se menee hyvin, kunhan tuen koiraa ohjauksella. Kaempaa ohjatessa koira hyppää siitä välistä mistä pääsee nopsimmin. Pussia tehtiin namialustalla erikseen ennen ratatreeniä. Hyvin se sujuu :) Radallakin siellä oli alusta. Ekalla kierroksella koira kolisutti rimoja. Ei ne tippuneet, mutta kolahteli. Seuraavilla kierroksilla ei enää kolisstu.

Loppuun tehtiin pituutta apparin palkatessa koiraa pitkän hypyn jälkeen. Jättäydyin näissä jälkeen Saran tähdätessä hyvin palkalle. Pituudelle voisi varmaan laittaa siivekkeetkin tukemaan. Tosin ne tarviis sitten häivyttääkin. Pussiakin tehtiin vielä loppuun.

Koska aikaa oli, niin RINNAKIN pääsi tekemään rataa kepeiltä keinulle. Kepit sujui hyvin. Koira keski sivuttaisvedätystä (en mennyt koiran edelle). Hyppy ennen keinua oli selvästi vaikea. Koira hyppäsi sen vaikean näköisesti, mutta rima tippui vain kerran. Se oli koiralle helpompi, jos valssasin hypyn ja keinun välissä. Keinulla ei tullut lentoja, mutta loppua kohden koiran kierrokset nousi ja se varasteli alastulolta. Soo-soo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti