sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Aksaa ja aksaa

Tiistaina RINNA pääsi aksaamaan normaalimmin ekaa kertaa muutamaan kuukauteen. Huippiksissa treenattin Pirjon rataa. Rimat oli Rinnalle medit.


Rinna oli oikein mukavana! Se ohjautui sinne minne ohjasinkin vaikka räpeltäen eikä menny yhtään omiaan. Putkijarrutkin toimi moitteettomasti.

Inkan kanssa jäätiin vielä kokeilemaan uutta EVL:n tokoliikettä, ohjattua hyppynoutoa. SARALTA liike onnistui yhdellä tai parilla lisäkäskyllä. Vaikeinta on saada koira kiertämään merkkiä yhdellä käskyllä. Se on niin rutinoitunut pysähtymään merkin takana. Jatkettaneen opettelua, kunhan se tulee ajankohtaisemmaksi.

---

Torstain SARAN treeneissä:


Temppuilitin Sarppaa lämmittelynä ja pellelinjalla jatkettiin radallakin :p Kepeille vienti oli ihan mahdotonsa saada onnistumaan siististi. Jouduin seisomaan putken suulla ja siitä työntämään koiran kepeille. Yritin myös erottelua pelkällä käskyllä, mutta keppien sijaan koira valitsi putken. Tässä olisi taas yksi treeniaihe. Kontakteilla Sara ei edelleenkään kestä tiukkaa takaaleikkausta. Sekin pitäisi treenata kuntoon. Lopuksi käytiin vielä erikseen kuviota 7.-9. läpi. En vaan osaa valssata. Valssilla en saa koiralle merkattua kunnolla linjoja. Tähän kuvioon sopi paljon paremmin vekkaus ja sen jälkeen takaaleikkaus ennen seiskaa kääntämään koiraa, jolloin sain sille paremmat linjat jatkoonkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti