maanantai 27. kesäkuuta 2016

Ysi!

Juhannuslapsi SARA juhli juhannuksena jo yhdeksättä syntymäpäiväänsä! Onnea sille ja sisaruksille!


Kuvat: Päivi Sumulehto

Sunnuntaina kisattiin jälkeen avorallyä. Viime kerroista johtuen mietin rataantutustumisessa liikaa kohtia, joissa voisin hylkäyttää suorituksen... En kuitenkaan onneksi pahasti sössinyt tällä kertaa! Saatiin nyt eka hyväksytty tulos 88 p./100 p. Tälläkin kertaa opin taas lisää. Kyltillä 52 (sivulla istu-maahan-istu) näin kyllä mun puoleisen kyynärän olevan ilmassa koiran ollessa makuulla, mutten tehnyt mitään. Olisin voinut antaa koiralle toisen käskyn, jolla kyynärät olisi saatu alas. Tästä ei olisi kuulemma tullut lainkaan pistemenetyksiä. Nyt tekemättömyydestä meni kymmenen. Lisäksi pisteen menetykset tuli kylteillä 22 ja 50 (koira eteen ja oikean kautta sivulle). Väljempi eteentulo on edelleen treenin alla. Siinä on vielä hiomista etäisyydessä ja suoruudessa.

2 kommenttia:

  1. Rally on kyllä aika erikoinen laji sikäli, että jotkut asiat on ihan sama ja jostain (tokotaustaisen mielestä) kummallisista pikkuvirheistä tulee -10. :D Sitä pitää vaan oppia ymmärtämään. Mutta noin ylipäänsä siinä arvostetaan puhtaita selkeitä asentoja ja kaikki ylimääräinen siinä välissä on nou-nou (90 asteen käännöksissä istuminen, kyynärät ilmassa makaaminen, maasta suoraan liikkeelle lähtö ilman istumista välissä jne), ja toisaalta teknisesti oikein tehty juttu vaikka sitten sadalla lisäkäskyllä on se mitä haetaan, käskyjen määrä ei ole oleellista missään kohtaa.
    Ylemmissä luokissa siinä myös ihan oikeasti riittää haastetta, ja valioitumisen 95p -tuloksethan vastaa sitä että tokossa valioituisi vain yli 304p -tuloksilla (95% maksimipisteistä). Ei olis mulla todellakaan tokovaliota jos noin olisi :D !

    VastaaPoista