torstai 1. kesäkuuta 2017

RallejaSARAN rallytreenit on sisältäneet mm. yllä olevan radan. Se on sellainen rata, johon tarvii palata toisenkin kerran :p Hyppyjen kanssa Sara alkaa olla jo kivasti hallussa. Hypyn jälkeen se hakeutuu jo itse takaisin seuraamiseen. Tein pienen eläinkokeen ja annoin koiran juosta hypyltä pari kertaa putkeen suoraan. Sen jälkeen hallinta oli vaikeampaa :p Putkesta ulostullessa koira ei myöskään ole ihan hallussa vaan juoksee helpostikin ohi. Se tarvii apuja jarruihin ja oikealla puolelle hakeutumiseen. 

Käännökset ohjaajaan päin ja poispäin on edelleen vähän liian epävarmoja. Niihin vaan toistoja alle. Samoin peruutukseen ohjaajasta poispäin. Edestä puolenvaihto on sekin edelleen hyvin keskeneräinen. Oikean puolen seuraamisen pyörähdys on siinä vaiheessa, että koira osaa pyörimissuunnat pelkällä käskyllä mun edessä tehtynä ja nyt aletaan toimintoa siirtää sivulle.

Kaikkinensa seuraamiset tarvii tehokuuria edistämisen poistoksi. Oikealla puolen perusasennon paikka ei ole edelleenkään koiralla hallussa. Vasemman puolen edistämiset johtunee ihan vain omien kriteerien laskemisesta :p

Ollaan myös jatkettu liikkuroituja rallyratoja. Saan omaa mieltä työstettyä näissä hyvin. Mun mielentilat ja siitä johtuvat toiminnot aiheuttaa Saralle välillä turhautumista, joka ilmenee ääntelynä ja kierrosten nousulla. Tämä on osottautunut hyväksi tavaksi korjata niitäkin tilanteita. Varsinainen positiivinen oravanpyörä siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti