torstai 18. kesäkuuta 2020

Sterkki

DOT steriloitiin maanantaina 8.6. Countrypoliksessa Kajaanissa. Ell oli Anne Kiiskinen. Dot oli säälittävän onnellinen klinikalla. Se kiehnäsi ja hymyili lääkärille. Ihan tuli kommenttia sen hyvästä sosiaalisuudesta. Oli vaan hyvä päivä, mutta Dot ei tiennytkään mitä odottaa :D 


Kännissä.

Dot oli viitisen tuntia klinikalla ennen kuin soitettiin, että se oli herännyt tarpeeksi. Aikoinaan Saran sai hakea jo parin tunnin päästä nukkuvana ja Rinna oli muutamassa tunnissa jo ihan skarppina. Dot oli jotain tuolta väliltä. Se käveli, pissasi pihalle ja sitten jatkoi uniaan kevythäkissä. Kun laitoin muille iltaruokaa, niin se alkoi vinkumaan ja sai sekin ruoka-annoksen, jonka se söi ahneesti. Sitten se jatkoi uniaan yön yli.


Mäkäräiset söi kaljua.

Dot oli saanut klinikalla pistoksena tulehduskipulääkettä, opioidia ja pahoinvoinnineston. Kotiin se sai Carprodyliä viiden päivän kuuriksi sekä Tramalia annettavaksi tarvittaessa. Tramalia ei tarvittu.


Tikit 10 vrk ennen poistoa.

Ilman tikkejä.

Leikkausta seuraavasta päivästä lähtien Doo on ollut elämänsä kunnossa. Se hyppäsi sänkyyn ja juoksi portaissa silmän välttässä. Haava ei sitä kiinnostanut, joten se sai olla paljon ilman kauluria.Totutin Dotin kauluriin jo aiemmin ja jo ekoissa treeneissä se tarjosi pään laittoa kauririin. Jännä elukka, kun silloin kun olen varma asian vaativan tottuttelua enemmänkin, niin silloin sitä ei tarvita :p Dot siis halusi pukea kauluria toipilasaikana mieluusti, muttei sitä pidetty kuin tarvittaessa varmuuden vuoksi koiran ollessa vahtimatta. Dotin saikkuaika on kulunut reissatessa. Dot joutui autossa matkustamaan pätkän myös etupenkillä, mikä on Dotista kamalaa :( Se siirrettiinkin pian taemmas matkustamaan. Jostain syystä autossa matkatessa mitä taempana, sen parempi.


RINNA kävi tällä viikolla tsekkauksessa Petralla. Viime kerran jumit ei olleet uusineet ja koira oli ihan hyvässä kunnossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti