torstai 4. kesäkuuta 2020

Hakua ja vepeä

DOTIN viimeisimmissä hakutreeneissä käytettiin apuna vain ääntä. Maasto oli sen verran tiheää, ettei suunniteltuja haamuja voinut käyttää. Tällä kertaa Dot ei myöskään nähnyt maalimiesten metsään menoa vaan he olivat paikoillaan jo valmiina. Sää oli lämmin. Se hyydytti koiraa. Ääniapuina käytettiin loppua kohden pidempää kutsua kirittämään.


Vepekausi korkattiin tällä viikolla. Doo oli oikein innoissaan :p Se pääsi kastautumaan ensin veneestä hypyllä ja sen jälkeen se haki eri esineitä veneeltä. Dotin venemotivaatio on huima. Se vaan haluaa uida veneelle uudestaan ja uudestaan. Se ui veneen luokse joko luvalla tai sitten ilman. Se ei malta kunnolla rantautua, kun haluaisi mennä jo uudestaan. Tarttisi vähän hallintaa treenata rannassa :p

RINNA pääsi treeneissä tekemään samoja juttuja. Sekin oli oikein innoissa, haukkua riitti. Rinnan ongelmana on edelleen se, ettei se ole ihan varma mitä se on tekemässä. Sillä ei ole samanlaista motivaatiota vain uida veneelle. Sen pitää tietää, mitä on tekemässä tai muuten se ei ui perille asti. Tähän ongelmaan jäätiinkin viime vuonna. Josko tänä kesänä tulisi rutiinia tarpeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti