torstai 23. huhtikuuta 2009

Ekat agit


Agilitytreenit siis starttasivat tällä viikolla. Maanantaina oli ensimmäisenä ohjelmassa eteenmenot. Niitä tehtiin ensin pelkkien siivekkeiden välistä ja sitten 1-5 hypyllä. Hypyissä lelupalkka oli liian suuri juttu Saralle eikä se siis keskittynyt ajattelemaan hyppytekniikkaa. Kokeiltiin sitten namialustaa, mutta sekään ei ollut hyvä. Sa ei ilmeisesti oikein nähnyt missä se oli ja alkoi haistella maata. Parhaimmat hypyt saatiin aikaiseksi, kun Kristiina piti namialustaa kädessään. 


Keppejä otettiin taas verkon avulla. Alkuosa sujui aika hyvin, mutta loppuosassa Sa koitti oikoa verkon yli palkalle. Ilmeisesti palkka veti liikaa koiraa puoleensa. Lopuksi otettiin vielä putkea. Se on edelleen superihana! Treeneissä otettiin pelkkää suoraa putkea, mutta kentältä poistuttaessamme Sa suoritti itsenäisesti myös L-mallisen ja salaman muotoisen putket :D


 


---


 


Torstain treenit alkoivat kepeillä. Jotain oli parin päivän aikana tapahtunut, sillä Sa pysyi nyt hyvin verkon sisällä ja pujotteli jo aika lujaa. Pää sillä on vielä pystyssä, mutta se korjaantunee tekniikan kehittyessä. Seuraavana vuorossa oli putki. Ensin suora, sitten hieman mutkainen ja sitten puoliympyrä. Viimeisimmässä Sa koitti ensin oikoa putken yli.


 


Eteenmenoissa otettiin 1-4 hypyn sarjoja molemmilta puolilta ohjaten. Tarkoituksena oli saada koira vauhtiin. Se nyt ei ollut ongelma, Sa hyppää pitkästi! Lopuksi vielä puomilla kävelyä sen ollessa maassa.


 


Omalla ajalla otettiin paikoillaan pysymistä esteen takana. Sa pysyi todella hyvin minun tehdessä häiriötä juoksentelemalla ympäriinsä. Pöytätreeniäkin tehtiin. Kun Sa ymmärsi pöydän tarkoittavan namia, se alkoi omatoimisesti tarjoamaan pöydälle hyppäämistä.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti