keskiviikko 12. elokuuta 2009

HSKP:n tokotreenit



  • Hyppynouto tehtiin puukapulalla koemaisesti. Ihan kivaa työtä koiralta, itse voisin opetella heittämään kapulaa siten, ettei se pyöri ja kieri minne sattuu. Otettiin myös tasamaanouto (hieno!) ja revittiin kapulaa.

  • Paikallaanolot tehtiin ryhmässä. Käskytykset tehtiin yksitellen, Sa ei mennyt taaskaan lankaan! Sarps sai taas istua koko pari minuuttisen, jonka olin piilossa. Ja hyvinhän se istuikin.

  • Tunnari otettiin kokeenomaisena. Kapulat oli rivissä ja Sa aloitti haistelut reunimmaisesta. Omaan asti haisteli (toisiksi viimeinen) ja toi sen. Täydellinen suoritus siis :)

  • Kaukoista otettiin kaikki muut vaihdot paitsi s-i metrin parin päästä käskyttäen. Muut hyviä, mutta s-m-vaihdossa koiruus eteni. Sitä ei siis vielä kärsi tehdä kentällä.

  • Seuraaminen tehtiin ryhmässä. Hyvässä häiriössä siis. Sa suoritti seuruuta innolla. Se edisti jonkin verran, mutta kaikki perusasennot oli kuitenkin kohdillaan, jopa juoksusta pysähdyttäessä! Paikallaan kääntymisetkin oli jo parempia. Hitaassa vauhti oli alkuun liian hidas, sillä Sa yritti istua pitkin matkaa. Korjasin vauhtia ja jo näytti paremmalta. Jonkin kerran Sa näykkäsi ja vinkaisi. Näykkimiset korjautui ärähdyksellä, vinkaisuihin on vaikea reagoida, sillä ne on niin nopeasti ohi. Pitänee kokeilla jotakin lievempää kieltoa, vaikkapa sihahdusta. Lisäksi omaa vuoroa odotellessa otin askelsiirtymiä. Ne oli ihan kivoja. Ääntelyt askelsiirtymissä on vähentyneet hurjasti, sen jälkeen kun otin siirtymiin oman käskyn ;)

  • Liikkeestä istuminenkin tehtiin kokeenomaisesti. Se oli loistava, jos ei oteta huomioon pomppuisaa seuraamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti