keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Pennejälkeä


RINNAN maanantaisella jäljellä kokeiltiin käännöstä. Jäljen alussa parissa ekassa askeleessa oli nameja, seuraavan kerran kymmenennellä askeleella. Kahdenkymmenen askleen kohdalla oli 90-askeleen käännös vasempaan, siinä oli nameja sekä parissa askeleessa käännöksen jälkeenkin. Kolmenkymmenen kohdalla eka purkki, neljässäkymmenessä nameja ja viidessäkymmenessä purkki. Hienosti penne löysi taas jäljen alun. Se söi siististi ekojen askeleiden namit, sitten hämmentyi niiden loppumisesta ja ryntäili sinne tänne (pidätin hihnalla) ennen kuin jatkoi jäljestämistä. Kulmaan asti oli siistiä työtä. Kulmassa ja sen jälkeen olleet namit pentunen söi ja sen jälkeen oli taas pihalla, rynni vain siihen suuntaan mihin jälki olisi jatkunut mikäli se olisi mennyt suoraan. Hetken ryntäiltyään Rin tajusi jatkaa oikeaan suuntaan. Loppu oli taas ihan siistiä työtä.


Tiistaina jäljestettiin vesisateessa vetisessä maassa. Jäljellä oli pituutta 100 askelta, joissa kaikissa oli leikkelettä/juustoa. Parissa ekassa kaksikin palaa, samoin parissa askeleessa aina ennen purkkejakin. Purkkeja jäljellä oli neljä tasaisesti 25 askeleen välein. Kaiken kaikkiaan oli hienoa työtä penskalta!


Rinnan jäljestämistä selkeästi häiritsee, jos siellä täällä on nameja. Eli jatkossa siis joko paljon nameja tai sitten ei lainkaan. Purkki-ilmaisut (maahanmeno) pitää opetella, silä kesken jäljen on turha alkaa maahanmenoa opiskelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti