torstai 31. lokakuuta 2013

Torstaita

Nähtiin Päiviä lähikentällä. RINNA pääsi treenaamaan. Rinna tarttisi ruutiinin omaisemmin treeniä. Tai minä tarviin rutiinit :p Joka tapauksessa Rinnan kanssa pitäisi treenata enemmän ja järjestelmällisemmin.

Ruutuun juoksutin koiraa ensin virtaa purematta. Ääntä tuli, liian virran purun jälkeen ei enää. Ruudussa oli alusta. Ilman sitä Rinna tarjoaa paikkaa liian edestä eli pidetään vielä alusta mukana. Pysäytyskäskyyn koira reagoi menemällä maahan. Siihenkin treeniä. Merkin koira osasi.

Luoksetulon pysäytyksiä tehtiin kierron kautta. Stopit oli hienoja! Mutta maahan koira ei osannut mennä. Se pysähtyi käskystä ja meni vasta toisella käskyllä maahan. Treeniä tähänkin. 

Seuraaminen sujui aika hyvin. Juoksuun lähdöissä koira lähtee herkästi keulimaan ja askeleiden jälkeen perusasennot saattaa olla vinot. Jäävät koira osasi, mutta tyyliä voisi hioa vielä.

*

Illemmalla pyöräiltiin SARAN kanssa pitkästä aikaa aksaamaan. Ratana oli:


Sara oli herkkänä ohjaukselle leijeröinnissä putken yli hypyt 10.-13. Kun vain ohjasin kunnolla, niin koirakin meni hypyt. Vekkaamalla kolmelletoista sai koira linjat paremmiksi.

Mun pitäisi olla Sarankin kanssa jämäkämpi ohjaaja. Sara tekee juuri niin kuin ohjaan. Jos ohjaan laiskasti, koirakin menee laiskasti. Se on niin kiltti :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti