tiistai 28. maaliskuuta 2017

Rällyä

Viime kimpparallyn ratana:

Kuva kopsittu täältä.

Käännöskäskyt kaipaa erottelutreeniä. Ne sekoittuu liian helposti. Osassa käännöksistä on edelleen käskyjen lisäksi vartaloavutkin mukana ja luulen, ettei koira vaan erota käännöksiä toisistaan liian samankaltaisten apujen takia. Vahvistetaan siis suullisia ja vähennetään muita apuja. Käänöksissä lisäksi ongelmana on sijoittuminen kyltille. Helposti suoritan kylttiä liian lähellä, jolloin koira osuu kylttiin :p

Oikean puolen seuraaminen ei tokikaan ole samalla tasolla kuin vasemman puoleinen. Oikean puolen seuruussa on paljolti samoja ongelmia kuin aikanaan vasemman puolisessa. Tarvitaan siis treeniä tähänkin. Vahvistetaan oikeaa paikka ja kontaktia. Oikean puolen tapahtumat myöskin on vasenta heikompia. Pyörähdys oikealla ei onnistu ilman reiluja käsiapuja. Sara osaa tällä hetkellä erotella pyörähtämissuunnat käskystä. Oikealla perusasennosta pyörähdys onnistuu tällä hetkellä pelkällä käskyllä, mutta seuraamisessa ei. Asennon vaihdot onnistuu oikeallakin sivulla, mutta koira vinoutuu sillä sivulla helpommin. Näihin palkan suunnan avulla korjauksia.

Tänään treenattiin edellä mainittujen lisäksi putki-käännös-erottelua. Näissä Saralla ei ole suurempia vaikeuksia, sillä putkea on käytetty runsaasti häiriöelementtinä jo tokon parissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti