sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Vähän kaikkea

Hellettä on riittänyt, joten on treenattu vain vähän kaikkea :p RINNAN eilisiin treeneihin mahtui jälki, tarkkuus, esineruutu ja pudotettu. Tänään oli hakua.

  • Jälki oli muutamman sadan metrin mittainen neljän kepin nurmikkojälki. Rinna ei ole hetkeen tehnyt jälkeä nurmella, mutta se suoriutui siitä tosi mallikkaasti. Koira kulki kuin juna jäljen päällä. 
  • Tarkkuus tehtiin asvaltilla kongin murulla. Jo metsässä Rinna liikkuu helposti tarkkuusruudun ulkopuolelle ja asvaltilla se menikin sitten useasti alueen ulkopuolelle. Muruihin reagoinnista palkkasin ennen mitään ilmaisua. 
  • Esineruutu oli kaistale pellolla. Alueen halkoi pari polkua. Ruudussa oli kaksi esinettä takana. Koiran ensiapulaukku oli isompi esine ja pullon korkki pienempi. Ne oli lähekkäin siten, että korkki oli aivan takalaidassa takareunassa olevan polun toisella puolen. Rin toi ensin ison esineen ja sitten pienen. Sitä se joutui tovin paikallistamaan ja teki hyvin töitä!
  • Pudotettu tehtiin kävellessä esineruudusta poispäin. Rinna ei kuunnellut vihjeitä vaan lähetyksessä juoksi suorinta reittiä takaisin ruutuun. Kutsuin koiran pois ja nyt koira juoksi keskittyneemmin takajälkeä esineelle.
  • Haussa keskilinjassa oli kulma. Rata oli lyhyt. Toiselle puolen Rinna sai juosta pelkkiä tyhjiä ja toisella oli kaksi maalimiestä. Tyhjiin jouduin koiraa korjaamaan joitain kertoja, että se meni tarpeeksi syvälle. Näissä pitää olla ehdoton. Ilmaisut oli ihan hyviä. Koirassa ei onneksi ollut mitään jälkiä kokeen epäonnistumisesta! Testasin myös maalimiehellä haltuunoton jälkeen koiran vapautusta, jolloin koira saa alkaa haukkumaan uudestaan maalimiestä. Toimi. Olisin toivonut kokeessakin koiran aloittavan uudestaan ilmaisun sen tultua pois maalimieheltä ja palattua takaisin :p Meinasi käydä äksidentti Rinnan juostua maa-ampiaispesään maalimiehellä. Olikohan ampiaiset kuumissa, sillä kukaan ei saanut pistoja!
Anonyymit hakuilijat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti