maanantai 7. syyskuuta 2009

Agia


 Ensimmäinen sarja koostui lyhyestä suorasta putkesta, josta jatkettiin suoraan muurin kautta 90-asteen kulmassa olleelle hypylle. Sitten mutkaputki, hyppy, muuri ja putki. Tarkoitus oli lähteä koiran kanssa samaan aikaan liikkeelle, joten muurin jälkeen koiruudet piti saada kuulolle ja käännettyä. Saralla toimi nyt "Täällä"-sana. Muuten ihan hyvin, mutta koira eksyi niillä kerroilla, joissa minun liike pysähtyi... Jatkuvaa liikettä siis!


 


Toissessa sarjassa oli maxi-rengas, kääntö hypylle, mutkaputkeen ja hypyn kautta pussiin. Renkaan otin kutsuna ja palkkasin koiran ennen radan jatkamista. Minun piti ohjata mutkaputken jälkeen vasemmalta puolelta, jotta Sa ei olisi oikonut suoraan pussiin hypystä välittämättä. Muillakin koirilla oli samassa kohdassa sama ongelma. Mikälie. Pussissa käytettiin taas hihnan päässä olevaa lelua.Tehtiin myös:  • puomin ylös- ja alasmenoa. Ne oli laitettu maxi-pöydän päälle.

  • kuuden kepin keppejä puolikkailla verkoilla. Saralla meni nämä hyvin, tosin Päivi palkan kanssa keppien jälkeen oli liian suuri palkka ja Sa juoksi keppien ohi. Toiseen suuntaan toimi kyllä Päivinkin palkatessa.

  • lyhyttä suoraa putkea, jonka jälkeen käännettiin heti suuntaa. Ekalla kerralla Sa rallatteli pari muutakin estettä ennen kuin sain sen haltuun. Mun ääni ei vaan kantanut meluisassa hallissa, täytyy muistaa myös vartalo-ohjaus. Loput toistot menikin sitten jo paremmin, vaikkakin saisi koiruus kääntyä terävämmin. Opetteliskohan tähän ihan oman käskynsä?


Kotimatkalla muisteltiin 2on2off-asentoa. Tehtiin useilla eri alustoilla; portailla, korokkeilla jne. Alkuun piti koiruutta vähän muistuttaa mistä oli kyse, mutta sitten Sa alkoi tarjoamaan asentoa ihan itse. Pitäisi tehdä näitä lisää. Ja joo, ei sitä käsysanaakaan ole vielä liitetty.


---


Liitin videolinkin aikaisempaan treenikertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti