maanantai 26. huhtikuuta 2010

Ketjutus


Tokotettiin pitkästä aikaa lähikentällä. Siellä olikin mukavasti häiriönä ohikulkevia ihmisiä & koiria, kentällä hengailevia lapsia sekä viereisen talon kattoa remontoitiin. Alkuun tehtiin perusasennosta maahan -jumppaa. Näitä pitäsi tehdä useammin, sillä vinot lisääntyy jos ei treenaa... Sittten ketjutettuna suora luoksetulo, metallinouto, tunnari ja kaukot. Luoksetulo otettiin pitkältä matkalta suoraan sivulle. Koira törmäsi. Metallinouto oli ihan hyvä. Tunnaria varten koirassa oli liikaa virtaa ja se töni kuonollaan vääriä. Oman tullessa kohdalle se nosti sen varmasta ja toi ilman puruja. Kaukoissa teetin koiralla i-m-i-m-s-vaihdot n. 10 metrin etäisyydeltä. Niissä ei moitteita. Seisomisesta tuli superpalkka.


Otettiin kentällä vielä merkkiä alustan ja lelun kera. Yhdistelin merkkiin ohjattua noutoa (metallikapulalla). Noudatin koiralla vain vasenta puolta pariin otteeseen. Molemmilla kerroilla jouduin kutsumaan koiran takaisin, sillä se olisi juossut suoraan kapulalle. Toinen kerta oli hyvä molemmissa. Eli merkkiin lisää treeniä ennen kuin kokeillaan taas ohjatun kanssa sitä. Läähätyssää vaikutti koiran metallikapulan pito-otteeseen. Se oli löysä. Lopuksi tehtiin vielä ruutua ja siinä lähinnä alustan voimin oikeaan paikkaan hakua eri kohdista.


Lämpöinen aurinko taisi yllättää koiran. Treeni-intoa kyllä riitti, mutta se pahin särmä hävisi koirasta tavallista nopeammin. Lopuksi kun vapautin koiran ja tehtiin lähtöä, niin se juoksi suoraan kentän laidalla olevaan lumikasaan piehtaroiimaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti