maanantai 26. huhtikuuta 2010

Kiihkeää agilityä


Saralla oli siis aivan hullut kierrokset! Näpit ei todellakaan säästyneet näykkäilyiltä tällä kertaa...


Eka rata:Koiria ohjattiin serpentiinillä samanlailla kuin viimeksikin eli vastakkainen käsi vetää koiran hypyn yli ja koiran puolimmainen ohjaa hyppäämään poispäin. Eka kerta (a-rata) oli ihan ok. Mutta kun alettiin hiomaan putkesta 4. esteelle menoa tiukemmaksi, niin hajosi koko serpentiinin idea. Siinä olikin sitten työstämistä. Toiseen suuntaan rata (b-rata) meni varsin mallikkaasti. Mulle vaan taas muistutukseksi, että palkkaa ei taskusta kaivella ennen kuin koiran on suorittanut viimeisenkin esteen.


Toka rata:Putkeen koira oli tarkoitus ohjata puolivalssilla ja 4. ja 5. esteen välillä oli tarkoitus tehdä valssi. Puolivalssi vielä sujui ja koira meni oikeasta päästä putkeen. Neljänneltä viidennelle sitten takkusikin. Vaikka seisoin paikallani niin koiran tuli vaan päin ja törmäsi. Sellanen hidastuskäsky olisi ihan hyvä olla olemassa...


Yksitellen tehtiin keinua, A:ta, pussia ja keppejä. Kepeillä oli alussa ja lopussa ohjurit. Sainkin lähetettyä koiraa kepeille eri kulmista ja kepeillä pystyi vedättämäänkin ongelmitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti