maanantai 14. kesäkuuta 2010

Kisamaiset treenit


Tehtiin kisanomaiset treenit toisen samaan aikaan treenaaman ryhmän kanssa. Mä olin jotenkin kisamoodissa; ei jännittänyt, mutta oli kamala kiire eteenpäin ja koirallekin tuli kiire, mikä ei tokikaan tiedä hyvää. Sa oli vähän jo muutenkin liian kierroksilla radalle mennessä, sillä tehtiin vähemmän lämmittelyjumppaa kuin yleensä.Ensin yksilökisat, joissa rata mentiin numeroituun suuntaan. Kaikilla oli kaksi yrityskertaa, joista parempi otettiin huomioon. Ekalla radalla otin alun kutsuen koiran mukaan toisen esteen kohdalta ja omalla linjalla blokkasin väärän putkipään. Kepeille Sas irtosi hienosti ja pujotteli varman itsenäisesti. Seittemännellä esteellä ilmeisesti kiirehdin ja koira tuli hypyn sivusta eli kielto siitä. Toinen vitonen tuli muurilta, jolta palikat lenteli. Molemmat alasmenokontaktit koira vähän roiskasi eli teki ne kyllä muttei pysähtynyt asentoon. Pöytä Saralla oli hyvin muistissa, vaikkakaan sitä ei olla tehty aikoihin. Loppusuora oli jees, se on se meidän bravuuri :) Eli ekalta kierrokselta 10 virhepistettä. Ihanneaika oli 52 sek, sen alle mentiin.


Toisella kierroksen ohjasin samallalailla. Jo alku oli kamala. Sa roiski rimoja, eka lensi ja tokakin heilahti (itse asiassa koko este kuulemma heilahti...). Myös joko 12. tai 14. rima tippui, jompi kumpi tai molemmat. En muista. Treenit videoitiin, joten jahka saan videot käsiini, niin näen mitä kaikkea tapahtui. Joka tapauksessa huonompi suoritus kuin edellinen. Kontaktit tosin oli kauniit, vaadin nyt kunnon suoritukset ja palkkasin niistä.


Sitten ryhmien välinen joukkuekisa, joka mentiin vastakkaiseen suuntaan. Alun otin kutsuna toisen esteen kohdalta. Suora mentiin vauhdilla, Sa irtosi hyvin eteenpäin. Takaakierto 6. esteellä oli muuten hyvä, mutta tiukassa kurvissa rima tippui. Puomilla koira ei tehnyt aiettakaan pysähtyäkseen alastulolle, joten otin koko esteen uusiksi. A:lla se pysähtyi ja palkkasin siitä. Putkiin Sarpsa meni molemmilla kerroilla väärään päähän. Se olikin vaikea ohjattava. Selkeä HYL siis.


Yksilökisassa sijoituttiin 4./9. Ja ryhmien välisessä kisassa meidän ryhmä hävisi reilusti voittaneelle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti