tiistai 26. marraskuuta 2013

Mondag

RINNALLA on anturoissaan pieniä haavoja, joten se ei aksassa päässyt radalle. Sen sijaan keskityttiin lähtöihin. Radan juoksin Pyjamakoiran kanssa. Se ei antanut ohjauksessa anteeksi. Se piti saatella esteille ja ohjausen piti olla oikeassa ajassa. Vaikea yhtälö, kun ehdin juoksemaan esteille liian aikaisin :p Pitäisi useammin ohjailla vieraita koiria, niistä oppii!



HAU:n tokoissa tehtiin ensin paikallaanolot, makuu ja istuminen. SARA oli molemmissa hyvin. Kaukot koira teki hyvin. Keskityin siihen, että koira piti seisomisasentonsa minun mennessä palkkamaan koiraa. Se helposti siirtää yhtä tassua minun lähestyessä. Se ei ole sallittua. Ruudussa keskityttiin oikeaan paikkaan. Pallolla palkatessa koira ei keskittynyt, mutta nameihin siirryttyä se osasi paikan aika hyvin. Lisää vielä paikan vahvistusta ja tarkkuutta. Luoksetuloja tehtiin takapalkalla. Stopit oli hyviä, mutta maahanmenot ei sen parempia kuin ennenkään. Tehdään vielä lisää niitä takapalkalla, mutta saa nähdä korjaantuuko ne näin vai tarvitaanko jotain muuta. Seuraamista tehtiin lopuksi räksyttävällä Sätkä-häiriöllä. Seuruutin tarkoituksella Sätkää päin, vaan ei Saraa haitannut :)

RINNA pääsi lopuksi tekemään vielä seuraamista. Se oli virhe. Koiraa ei ollut purettu, en voinut sitä juoksuttaa tai riekuttaa tassujen takia. Se äänteli paljon :/ Eikä se ymmärrä mun harmistumista äänistä, se ääntelee vaan lisää silloin. Jonkin verran auttoi maasta namien syönti lähdöissä, mutta sitten kun lisättiin mukaan häiriöt, niin äänetkin palasi. Saatiin lopulta tehtyä, kun otin namit käteen avuksi. Eli Rinnan vireessä on vielä paljon tekemistä ja mun pitää edelleen keskittyä siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti