lauantai 30. marraskuuta 2013

Ja taas!

Nyt kun RINNAN tassut näyttää olevan vähitellen kunnossa, niin SARALLA on sitten viiltohaava varpaassa :( Sara on siis vuorostaan nyt saikulla.

Eilen treenattiin vähän Päivin kanssa Sirkuskentällä. Koirat vuorotteli. RINNASSA oli saikkunsa jälkeen liikaa virtaa. Se teki ruudun paikan tarjontaa. Tehtiin ensin ilman alustaa ja koira vaan hössötti. Kosketusalustan kanssa mukana oli enempi ajatusta, mutta kosketusalustan kriteerit pitäisi opettaa koiralle selvemmiksi, se ei ole hipaisualusta.... Seuraamisessa koiran kierrokset näkyi ääntelynä. Laitoin näistä sen hetkiseksi maahan makaamaan. Toiminee. Seuraaminen noin muuten oli aika kivaa, juoksussa oli edistämistä. Rinna teki vielä jäävistä seisomisia ja maahanmenoja tasajalkaa. Näihin voisi alkaa lisäämään haastetta.

SARA teki myöskin ruudussa paikan tarjontaa. Se osaa jo paremmin, mutta voisi se vieläkin paremmin osata. Tällä kertaa Päivi seisoi koiran tiellä ruudussa ja Sarppaa se häiritsi. Sitten tehtiin kaukoja ja koira äänteli näissä :/ Se ei ole ennen noin paljoa äännellyt, ehkä se haava varpaassa vaivasi :/ Nyt tosiaan Sara päätyi saikulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti