maanantai 16. joulukuuta 2013

Maanantaita

RINNA aksoissa oli tänään ratatreenit vuorossa, mutta koska Rinnan kynsivamman, niin tehtiin yhdellä-kahdella esteellä saksalaisia. Ei ollut helppoa vauhditta eikä myöskään vauhdilla. Rinnalla oli alusta asti kierrokset liian kaakossa ja sekös minua ärsytti... Sain jotenkin koottua itseni ja jopa ohjauksenkin onnistumaan. Takaakierrot Rin tekee helposti liian tiiviisti eikä sille jää tilaa hypätä ja rima tulee alas. Näihin pitäisi muistaa laittaa rimaa tms. auttamaan oikean hyppykulman haussa. 

*

SARAN ATD:n tokoissa oli häirikköteema. Ensin tehtiin tunnaria. Hajustin kapulan hihalla eikä Saralla ollut mitään ongelmia oikean löytämisessä. Sitten kapulat keoksi oikean ollessa alimmaisena. Tässä koira toi useaan kertaan väärän ennen oikean löytämistä. On tämä kuvio ennenkin ollut vaikea, mutta että nyt noin vaikea :p Tehtiin tavistunnari väliin ennen seuraavaa haastavaa. Siinä kapulat oli sentin-parin päässä toisistaan. Ekalla koira toi väärän oikean vierestä ja toistolla se löysi oikean. Vikaksi vielä normitunnari. Selvästi Saraa pitää taas saada malttia sen oikean etsimiseen. Kerran lähetyksessä kävi ovi ja koira tartti toisen käskyn lähtöön. Nämäkin treeniin.

Seuraavaksi tehtiin luoksetulo liikkurin viedessä kapulat kuten ohjatussa. Alun maahanmeno oli hidas, mutta muuten koira teki luoksetuloa. Stoppi tosin oli hidas. Toistolla se oli kunnossa. Toistojen myötä Sara alkoi äännähtää alun maahanmenossa tai jätössä. Tätäkin pitäisi työstää.

Seuraamista tehtiin häiriöillä. Ekalla kierroksella kaavion alussa koira tiputteli kontaktia, mutta muuten seuruu oli korrektia. Loppua kohden kontaktikin pysyi. Toisella kertaa kontakti ei tippunut, mutta seuraaminen oli rumaa. Kolmannella saatiin yhdistettyä molemmat ja hyvin meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti