tiistai 15. heinäkuuta 2014

Treenejä liukuhihnalla

Ehdittiin illan aikana käydä kolmissa treeneissä :p Ensin oli hakua jossain Petaksessa. RINNALLE otettiin neljä maalimiestä, joista kolme tehtiin hajun haulla ja vikalle koira sai mennä pelkällä lähetyksellä. Kaikki löytyi.

Seuraavaksi oli Tiltun koulutus Malminkartanon nurtsilla. Aiheena oli zeta. SARA opettelee nyt seisomisen uudella tekniikalla. Sekin saa opetella hyppäytyksen. Omalla ajalla tein hyppyä. Heitin palloa lennosta koiran yli sen hypätessä tai käskin sitä esteen toisella puolen seisomaan tai maahan. Lisäksi otin sivulletuloa hypyn kautta. Saran tehdessä niin hyviä stoppeja ja maahanmenoja hypyn jälkeen kokeilin samat RINNALLEKIN. Senkin stopit ja maahanmenot oli hyvin teräviä. Tuo maahanmeno pitää saada siirrettyä eteenmenoon.

Sitten oli Sirkeä Purinalla. Sirken koulutuksesta jäi mieleen Rinnan tämän hetken kaukojen taso. Mun pitää pitää paremmin kiinni kriteereistä ja kriteerit saa olla tiukat. Kaukoissa työstöön kunnon painonsiirrot. Katsastettiin myös luoksetulon maahanmenoa. Tätä tarttisi alkaa työstämään ajatuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti