torstai 9. huhtikuuta 2015

Kisat, tanssit ja juoksut

Olin SARAN ilmoittanut pääsiäisperjantaille HAU:n agikisoihin Purinalle kolmeen starttiin. Itse tulin kipeäksi, mutta onneksi lainajalkoja löytyi! Heikki ohjasi Saraa kaksi ekaa rataa ja sitten Jukka viimeisen. Tulokseksi tuli: HYL, 5, HYL ja hyvää menoa. Hyllytkin oli parempia kuin mitä itse olisin osannut tehdä. En edes tiedä onko mun mielestä hauskempaa kisata itse vaiko katsoa kun joku muu kisaa mun koiralla :p


Viikonloppuna Sara pääsi myöskin kokeilemaan koiratanssijuttuja, kun Purinalla järjestettiin muutaman kerran koiratanssikurssi. Vetäjänä toimii Tuisku Virolainen. Koiratanssi kun koostuu lähinnä peräkkäisistä tempuista, niin kurssilla opetellaan erilaisia temppuja. Kertailtiin vanhoja ja tällä kertaa uusina opiskeltiin hännän ottamista suuhun, takajalkojen nostamista seinää vasten ja tassulla kuonon huitaisua. Hännän kanssa avitin vähän Sarpsaa käyttämällä sille jo tuttuja käskyjä, joilla koira otti hännän suuhunsa. Tämä pitää kuitenkin opettaa erilliseksi tempuksi. Sara osaa peruuttaa portaita tms. mutta ei pystysuoralla kohteella osaa nostaa takajalkojaan. Nyt päästiin siihen, että koira nosteli takatassujaan, muttei vielä kumpaankin yhtä aikaa. Tästä jatketaan. Kuonon huitaisussa käytettiin apuna teippiä kuonossa. Sarppa huitoi kovasti. Tätäkin pitää työstää eteenpäin, päästä teipistä eroon ja yhdistetään käskyyn. Hauskaa!


RINNA pääsi korkkaamaan maastot tälle vuotta, kun juoksutettiin koirille Inkan kanssa viestiä. Olin tällä kertaa A:na ja Inka liikkuvana. Koirat juoksi vuoronperään. Rinna juoksi välit: A-B (200 m), C-A (300 m), A-D ja D-A (400 m). Hyvin se juoksi! Penskat pääsi myös juoksemaan alkeita. Tästä se lähtee. 

Kuvat: Yasmin Eklund. Kuvat täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti