perjantai 30. lokakuuta 2015

Fyysistä ja henkistä

Keskiviikkona isot koirat pääsi Petran käsiteltäviksi. RINNA oli tiukkana. Se oli tukkoisempi kuin vähään aikaan. Positiivista oli, että jumit oli tasaisesti ympäri kroppaa :p SARAKIN oli jumimmassa kuin ennen, jumia oli etenkin rintarangassa. Rinna on taas pitkästä aikaa leikkinyt leikkiä nimeltä "Törmää Saraan" :(

Torstaina DOT treenasi. Aamulla oltiin Veikkolassa jollain hiekkakentällä Päivin kanssa. Doo oli huono :/ Se ei keskittynyt ja äänteli paljon. Keskittyminen parantui treenin edetessä, mutta ääntelyä esiintyi edelleen paljon. Ehkä uusi paikka aiheutti? Fiksuinta olisi varmaan ollut olla treenaamatta, mutta treenattiin silti. Loppujen lopuksi koira teki kyllä ihan hyvin, mutta mun pitäisi olla niin paljon mustavalkoisempi ääntelyn suhteen. Sekä järjestelmällisempi treenien suhteen. Edelleen Doon treenit menee ilman suunnitelmaa eikä sen osaaminen etene. Nyt tehtiin avohyppyä paluuna. Se oli ok. Avut on vaan edelleenkin sivulletulossa. Tunnaria koira sai etsiä pariin kertaan. Hyvin se etsi. Merkin kiertoon koira lähti jo ilman käskyä huomattuaan merkin sitä lähestyttäessä. Hienoa. Seuraamista tehtiin ympyrässä. Takapää oli toiminnassa. Jääviä otettiin mukaan. Nämä on edelleen ihan avuilla tehtäviä.

Illalla aksoissa aloitettiin "Dotille draivia" -projekti. Heiteltiin leluja ja koiraa pidettiin pannasta. Vetämisestä se sai mennä lelun perään. Jatketaan tätä. Draivia nähtiin jo vähän, kun tehtiin pyörittelyjä muutamalla esteellä ja putkella. Koira varastelu putkeen selän takaakin. Palkkasin. Lisäksi tehtiin hyppytekniikkana taipumista. Doo taipui ihan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti