lauantai 14. helmikuuta 2009

Hiljaista eloa


 


Viikon teot pääpiirteissään:


 




  • Perusasentoja ollaan hiottu peilin edessä. Suurimmalla osalla kerroista Sa hakeutuu ihan oikeaan paikkaan, joten ei nää nyt niin hukassa olleetkaan :) Peilin avulla olen tarkastellut myös liikkeestä istumista ja sekin on sujunut hyvin.



  • Noutoja puulla ja metallilla ollaan otettu sisällä. Painopiste on lähinnä ollut sillä kapulan kiertämisellä. Pääasiassa koira on kiertänyt kapulan ja näitä olen vahvistanut naksulla. Metallikapulan ote on parantunut huimasti! Siitä voidaan jo taistellakin :)



  • Lumen sulaessa sen alta on paljastunut jälleen käpyjä ja ollaankin päästy tekemään muutamat käpytunnarit. Näissä koiruus käyttää hyvin nenäänsä ja löytää kuin löytääkin sen oikean. Muut kävyt saa olla ihan rauhassa, niitä ei maistella. Varsinaista tunnaria ollaan tehty sisällä keskittyen lähinnä siihen oikeaan mielentilaan. Treeninä olen laittanut hajustetun kapulan sukan alle tai sukkaan sisälle ja sitten 1-2 häiriösukkaa lähelle. Nämä on ok.



  • Kenttä on ollut niin jäinen, että ruudun kanssa ollaan jälleen lähinnä naksuteltu sitä oikeaa kohtaa. Olen kasvattanut ruutua virallisiin mittoihin asti ja alun vaikeuksien jälkeen se on sujunut suht hyvin. Oltiin varmaan liikaa tehty pientä ruutua, sillä Sa hakeutui aluksi ruudun laitaan. Parit ruutuun kutsut ja lelut ruudussa paransi sitten paikan hakua.



  • Paikallaanolo istuen on sujunut hyvin. Olen saanut kasvatettua piilossa oloaikaa jo puoleentoista minuuttiin. Paikallaanmakuu sitä vastoin on vähän tökkinyt; koira saattaa nousta istumaan. En tiedä onko tuo istumisen treenaaminen sitä sitten sotkenut vai mikä. Makuuseen tehotreenit siis.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti